Accessible

Mon assistance est rapide et toujours disponible, même le week-end et les jours fériés.

Confiance

13 ans de service et plus de 500 personnes critiqué avec 5 étoiles.

Sympa

Vous serez aidé avec respect et patience.

Support gratuit

Toute l’aide que je propose est gratuit. Pas un cent est demandé.

iHelef

Patrick Villar Meneses

Fondateur de iHelef

iHelef
Besoin d'aide?
  • Google Maps
  • Photo 360°

Formulaire

Que les gens disent

Farhati Hajar

Très gentil super serviable gratuitement le problème était réglé très vite 😍😍😍merci

Ramona Rosafio

Service rapide sympa et efficace. Il a sauvé toutes mes données et répond même pour les petites questions. Top!!

Loredana Barbaro

service rapide avec explications,très professionnel et gentil

Mélodie Bourin-Dion

Très professionnel, passionné, gentil. Il a trouvé le problème à notre ordinateur en très peu de temps. Je recommande vivement iHelef, le seul qui a réussi à trouver le problème de notre ordinateur qui ne démarrait pas, alors qu’on était déjà allé ailleurs avant. Merci !

Nicolas Saloc

Réparations, Astuces, Explications, un gars qui sait ce qu’il fait, ce qu’il dit, un service parfait!! À l’avenir c’est là ou j’irai pour mes problèmes informatique !! TOP !! 💪💪

Nicolas Saloc

Top service, rapide,fiable, que demander de mieux… Un sans faute !! Il sait de quoi il parle, il explique, et dans ses explications ont ressent l’enthousiasme qui reigne en lui!! franchement a recommander, en tout cas moi je n’irai plus ailleurs!!

News
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Haut ass vill ze vill lass 😍

🎮 PlayStation 5 ab 399€
👀 Neie VR: Oculus Quest 2
🔄 iOS 14 ass eraus
⌨️ Nvidia RTX 3080 ab elo ze kaafen
📱 Samsung Galaxy Z Fold och elo ze kaafen
📸 GoPro 9 mat 5K Video

Hunn ech eppes verpasst? 😅
Ahja! Mäin Gebuertsdaach ass nächst Woch 🥳
... Méi liesenManner text

Haut ass vill ze vill lass 😍

🎮 PlayStation 5 ab 399€
👀 Neie VR: Oculus Quest 2
🔄 iOS 14 ass eraus
⌨️ Nvidia RTX 3080 ab elo ze kaafen
📱 Samsung Galaxy Z Fold och elo ze kaafen
📸 GoPro 9 mat 5K Video

Hunn ech eppes verpasst? 😅
Ahja! Mäin Gebuertsdaach ass nächst Woch 🥳

Op Facebook kommentéieren

Kann ich bei euch jetzt PlayStation 5 bestellen und was kostet.

VR och fir d'PS5?

Keen neien iPhone? Seit den iPhone 5 war et esou dass am September eng annonce gëtt wat den nächsten iPhone kritt, dëst kéier schengt dat net de fall ze sinn mee wann Apple Watch an iPad interessant ass dann lies weider:

Apple fänkt un iwwert dem Covid-19 Pandemie ze schwätzen wei den Home Office a méi gutt konnten hëllefen.

Direkt dat éischt saach: Apple Watch
Sie erkläeren wei et verschidde Leit konnten d'Liewen änneren weingst da Apple Watch. Et ass och eng nei Apple Watch Series 6 komm, do sinn nei verbesserungen fir eis Gesondheet, déi nei sensor kann och elo déi Blutt O2 an et keint schon déi esichter symptomer erkennen esou wéi et vill Leit mam Herz konnten hëllefen. Deen huet och ee neie heischtenmeter sensor. Et sinn och nei Loops komm esou wéi nei Watch Designs. Apple Watch huet elo ee Family Setup wou ee kann d'Watch engem Kant ginn fir méi mat hinnen a kontakt ze sinn ouni mussen sie ee iPhone hunn. Och eng kleng warnung, ab elo kennt kee USB Stécker méi wat awer och net néideg ass. Alleguer hunn da méi wei genuch doheem a wann net da kann een seperat kaafe. De grond? Fir méi effizenz an material ze spueren.

Et ass och ee neien Apple Watch eraus an zwar den Apple Watch SE mat all déi Funktiounen wei den Series 6 just mam firgänger Leeschtung a kaschten just 280$ an déi Series 6 ab 400$ an ab dëse Freiden erhältech.

Et wäert elo och ee neie Abo mat da Apple Watch kommen fir 9.99€ pro Mount. Den Apple Fitness+ fir fitness, egal wou, egal wei mat all Geräter (iPhone, iPad, Apple TV) mat personel linformatiounen vum Häerz an och op de déi beweegungen richteg direkt op dengem Gerät wou de kucks. Wei wann de däin eegene Coach hues well all Woch gëtt nei opgeholl beim Apple Fitness Studio.

Een aanere Abo kennt an zwar den Apple One wou de all Apple Servicer benotzen kanns. Apple iCloud, Apple Music, Apple, TV+ Apple Magazine+, Apple Fitness+, Apple Acrade mat verschidde optiounen. Ab 15€ fir eenzel Persoun oder 20€ fir Famil.

An elo den iPad, déi huet elo 10 Joer. Sou hei mol déi infoe vum "iPad" den modell wou déi meescht Leit benotzen. Den iPad 8. Generatioun huet verbesserungen leeschtung mam neie A12 Prozessor. Wei üblech fir de klenge Präis vun 320€

De neie iPad Air mam neie mam neie Design wei den iPad Pro awer mat nei faarwen an zwar Greng, Blo, Rosa, Gro, Schwarz just ouni Face ID mee benotzt Touch ID deen am Power Tast agebaut ass. Wei üblech och nei Hardware verbesserungen mam A12 Prozessor wou och 5 nanometer process huet, also nach méi kleng wei Intel an AMD Prozessoren wou dann erlaabt méi Leeschtung ran ze kréien. Deen huet och elo déi meescht funktiouen wei den iPad Pro also mam Typ-C, Apple Pencil 2 a méi.

Puer niewendinfos:
iOS 14, iPadOS 14, watchOS 14, tvOS 14 déi kommen all muer.
... Méi liesenManner text

Keen neien iPhone? Seit den iPhone 5 war et esou dass am September eng annonce gëtt wat den nächsten iPhone kritt, dëst kéier schengt dat net de fall ze sinn mee wann Apple Watch an iPad interessant ass dann lies weider:

Apple fänkt un iwwert dem Covid-19 Pandemie ze schwätzen wei den Home Office a méi gutt konnten hëllefen.

Direkt dat éischt saach: Apple Watch
Sie erkläeren wei et verschidde Leit konnten dLiewen änneren weingst da Apple Watch. Et ass och eng nei Apple Watch Series 6 komm, do sinn nei verbesserungen fir eis Gesondheet, déi nei sensor kann och elo déi Blutt O2 an et keint schon déi esichter symptomer erkennen esou wéi et vill Leit mam Herz konnten hëllefen. Deen huet och ee neie heischtenmeter sensor. Et sinn och nei Loops komm esou wéi nei Watch Designs. Apple Watch huet elo ee Family Setup wou ee kann dWatch engem Kant ginn fir méi mat hinnen a kontakt ze sinn ouni mussen sie ee iPhone hunn. Och eng kleng warnung, ab elo kennt kee USB Stécker méi wat awer och net néideg ass. Alleguer hunn da méi wei genuch doheem a wann net da kann een seperat kaafe. De grond? Fir méi effizenz an material ze spueren.

Et ass och ee neien Apple Watch eraus an zwar den Apple Watch SE mat all déi Funktiounen wei den Series 6 just mam firgänger Leeschtung a kaschten just 280$ an déi Series 6 ab 400$ an ab dëse Freiden erhältech.

Et wäert elo och ee neie Abo mat da Apple Watch kommen fir 9.99€ pro Mount. Den Apple Fitness+ fir fitness, egal wou, egal wei mat all Geräter (iPhone, iPad, Apple TV) mat personel linformatiounen vum Häerz an och op de déi beweegungen richteg direkt op dengem Gerät wou de kucks. Wei wann de däin eegene Coach hues well all Woch gëtt nei opgeholl beim Apple Fitness Studio.

Een aanere Abo kennt an zwar den Apple One wou de all Apple Servicer benotzen kanns. Apple iCloud, Apple Music, Apple, TV+ Apple Magazine+, Apple Fitness+, Apple Acrade mat verschidde optiounen. Ab 15€ fir eenzel Persoun oder 20€ fir Famil.

An elo den iPad, déi huet elo 10 Joer. Sou hei mol déi infoe vum iPad den modell wou déi meescht Leit benotzen. Den iPad 8. Generatioun huet verbesserungen leeschtung mam neie A12 Prozessor. Wei üblech fir de klenge Präis vun 320€

De neie iPad Air mam neie mam neie Design wei den iPad Pro awer mat nei faarwen an zwar Greng, Blo, Rosa, Gro, Schwarz just ouni Face ID mee benotzt Touch ID deen am Power Tast agebaut ass. Wei üblech och nei Hardware verbesserungen mam A12  Prozessor wou och 5 nanometer process huet, also nach méi kleng wei Intel an AMD Prozessoren wou dann erlaabt méi Leeschtung ran ze kréien. Deen huet och elo déi meescht funktiouen wei den iPad Pro also mam Typ-C, Apple Pencil 2 a méi.

Puer niewendinfos:
iOS 14, iPadOS 14, watchOS 14, tvOS 14 déi kommen all muer.

Op Facebook kommentéieren

Dei sait hei ass zevill 😂

IPhone oder ipad as dreck

Méi lueden...
J'aitais ici